Tiedotteet
The Box -hanke pureutuu aisteihin vaikuttavan teknologian mahdollisuuksiin hotelli- ja ravintola-alalla
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 04.12.2015
Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus TEKES on myöntänyt rahoituksen Haaga-Helian The Box -hankkeelle vuosiksi 2016–2018. Hankkeessa tutkitaan ja kehitetään sitä, miten uudenlaista aisteihin vaikuttavaa teknologiaa voisi hyödyntää hotelli-, ravintola-, matkailu- ja elämysalan palvelumuotoilussa, markkinoinnissa ja tuotekehityksessä. Hankkeessa edistetään palvelu- ja tuotekehitystä yhteist...
Ruokaa saunaelämyksen tueksi
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 02.12.2015
Jotta saunaelämyksestä tulee unohtumaton, se vaatii tuekseen maistuvaa ruokaa. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija on kehittänyt Suomen ruokamatkailua suunnittelemalla saunaruokatuotteita.
Haaga-Helian opiskelija Marilla Happonen on tehnyt opinnäytetyön saunaruokatuotteista. Työssä esitellään kolme saunaruokakokonaisuutta, jotka on suunniteltu saunaelämyksiä ja -palveluita tarjovien yrity...
Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 01.12.2015
Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokik...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu