Tiedote
Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon
to heinäk. 11 10:59:00 2019
Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.
McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutuspolku yhdistää aikaisemmin hankittua osaamista ja yritysryhmälle suunniteltua koulutusta. Koulutus käynnistyy syksyllä 2019.
Koulutus on suunnattu ensisijaisesti ravintolapäälliköille ja apulaisravintolapäälliköille sekä hallinnon tehtäviin edenneille asiantuntijoille, joilla on tausta McDonald’s-ravintolassa, sillä osa restonomin tutkinnon osaamisvaatimuksista täytetään aikaisemmin hankitulla esimiesosaamisella ravintolasta.
”Koulutuksella haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden yhdistää työ ja opinnot niin, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla toisiaan. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa osallistujien ammattiosaamista ja laajentaa näkökulmaa liiketoimintaan”, kertoo McDonald’sin henkilöstöjohtaja Maarit Latvala.
McDonald’s ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu pilotoivat restonomin ammattikorkeakoulututkintopolkua jo vuonna 2015, ja pilotista saatiin positiivista palautetta. Koulutuspilotista valmistui 23 opiskelijaa.
”Olemme yhdessä kehittäneet koulutuskokonaisuutta aiemman toteutuksen perusteella. Sisältöä on kehitetty muun muassa digitaalisuuden ja vastuullisuuden osa-alueilla ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen osalta. Olemme Haaga-Heliassa erittäin iloisia, että saamme jälleen tehdä yhteistyötä McDonald’sin kanssa”, kertoo Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Timo Moilanen.
Koulutukseen otetaan mukaan maksimissaan 30 opiskelijaa. Koulutus sisältää muun muassa liiketoimintaosaamiseen ja yrittäjyyteen, palveluiden ja myynnin kehittämiseen sekä strategiseen johtamiseen ja viestintään liittyviä osa-alueita. Opinnot kestävät noin 2 vuotta ja opiskelu tapahtuu työn ohessa. Haaga-Helia on Suomen suurin hotelli-, ravintola- ja matkailualan kouluttaja.
McDonald’s työllistää ympäri Suomea noin 2 800 työntekijää. Ravintolatyöntekijöiden keski-ikä on noin 22 vuotta. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.
Lisätietoja:
McDonald’sin henkilöstöjohtaja Maarit Latvala, puh. +358 40 752 0853, maarit.latvala (at) fi.mcd.com
Haaga-Helian myyntipäällikkö Timo Moilanen, puh +358 40 488 7194 , timo.moilanen (at) haaga-helia.fi
Haaga-Helian viestintäpäällikkö Ari Nevalainen, puh +358 40 488 7008, ari.nevalainen (at) haaga-helia.fi
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019
Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...
Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019
Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019
Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...
Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous