Tiedote
Vuoden Restonomi 2018 on Mikko Pölkki
ma tammik. 28 09:55:00 2019
Vuoden Restonomi 2018, Roya International Dubain konsultti Mikko Pölkki, on järjestyksessään 18. Vuoden Restonomi. Arvonimi luovutettiin Mikko Pölkille Haagan restonomiopiskelijoiden yhdistyksen Pore ry:n juhlagaalassa lauantaina 26.1.2019.
Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Haagan Restonomit, joka on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö.
Mikko Pölkki on rakentanut johdonmukaisesti uraansa ammattikeittiössä jo opiskeluajoista lähtien. Uran varrelle mahtuvat muun muassa opintojen aikana harjoittelujakso 7 tähden Burj Al Arab hotellissa Dubaissa, Pariisin Eiffel-tornin Jules Verne ravintolan avauskokoonpanossa toimiminen yhdessä Alain Ducassen kanssa, sekä keittiöpäällikkyys Mange Sud ravintolassa Helsingissä, joka kaksinkertaisti Mikon johdolla ruokamyynnin tuotot. Vuodesta 2012 lähtien Mikko on toiminut Dubain World Trade Centerissä Executive Sous Chef positiossa. WTC Dubai vastaanottaa vuosittain lähes 3 miljoonaa vierasta ja tarjoilee miljoona ateriaa. Tässä toimessaan Mikko on myös avannut ovia Haagan restonomikampuksen opiskelijoille työharjoitteluihin Dubaissa. Viimeisimmän urasteppinsä Mikko otti joulukuussa 2017, siirtyessään arvostettuun Hospitality-alan konsultointiyritykseen Roay Internationaliin konsultiksi. Konsulttina Mikon tehtävinä on kehittää omistajien ja kiinteistökehittäjien kanssa rakenteilla olevien hotellien suunnitelmia sisustuksesta välinehankintoihin. Lisäksi hän auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisessa ravintolastrategian suunnittelussa ja sopivien yhteistyökumppanien valinnassa.
Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat mm. McDonald's Finlandin HR-johtaja Maarit Latvala, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Söderlund, ravintoloitsija Ville Relander sekä Aurinkomatkat – Suntours Oy: n toimitusjohtaja Timo Kousa.
Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja ja se on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982.
Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, Haagan restonomikampus, Haaga-Helia amk, +358 400 538 740, risto.karmavuo@haaga-helia.fi
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019
Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...
Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019
Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019
Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...
Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous