• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Haaga-Helian Porvoon kampuksen joukkue Suomen mestariksi RESTO2018-kisoissa

ma maalisk. 26 09:19:00 2018


Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoon kampuksen joukkue Urban Borgå selvisi ylivoimaiseksi voittajaksi restonomiopiskelijoiden kansallisessa RESTO2018-tietotaitokilpailussa perjantaina 22.3. Helsingissä. Porvoon kampuksen voitokkaaseen tiimiin kuuluivat Anna Katariina Luoma, Hanna Schroderus, Kimmel Levonen ja Asser Pulska. He toivat ensimmäistä kertaa Haaga-Helialle Suomen mestaruuden tässä matkailualan perinteikkäässä kilpailussa.

Kaksipäiväisessä RESTO2018-kilpailussa oli edustettuina yksitoista restonomikoulutusta tarjoavaa ammattikorkeakoulua ympäri Suomea. Ylituomari Kaija Meriläinen mainitsi kisan palkintogaalassa, että Haaga-Helian Porvoon joukkue Urban Borgå nousi selkeäksi Suomen mestariksi tässä kilpailussa. Joukkueen piste-ero toiseksi tulleeseen Kajaanin AMK:n joukkueeseen oli peräti 14 pistettä, kun maksimipisteet olivat 100. Kolmas sija meni Seinäjoen AMK:n joukkueelle.

Jo vuodesta 2002 pidettyä RESTO-kilpailua isännöi tänä vuonna Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampus. Kilpailun teemoja olivat pääkaupunkiseutu – Urban Port, vastuullisuus, kestävä matkailu ja lähiruoka. Tällä kertaa kilpailutehtävät painottuivat erityisesti ravintola-alaan ja henkilöstöhallintoon. Tehtävissä joukkueiden piti mm. kalustaa ammattikeittiö, laatia hiiligrilliin perustuva ruokalista uudelle bistrolle, miettiä keinoja houkutella lisää työntekijöitä matkailualalle sekä miettiä konkreettisia tapoja vähentää tilausravintolan hävikkiä.

Lisätietoja
Haaga-Helian Porvoon kampuksen kisajoukkueen valmentajat
lehtori Päivi Forsblom (paivi.forsblom@haaga-helia.fi)
lehtori Antti Petteri Kurhinen (antti.kurhinen@haaga-helia.fi)

  • /media/press_room/1/releases/porvoo_restokisa.jpg

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019

Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...

Ruoka ja elintarvikkeet Matkailu

Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019

Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...

Ruoka ja elintarvikkeet Talous Koulutus

Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019

Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...

Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko