• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Haaga-Helian opiskelijoiden kolme ainutlaatuista pop up -ravintolaa avaavat ovensa Musiikkitalolla

to marrask. 09 08:00:00 2017


Haaga-Helian kolmannen vuoden restonomi-opiskelijat ovat laittaneet pystyyn kolme upeaa pop up –ravintolaa Helsingin Musiikkitalolle.

Pop up –ravintolat avaavat ovensa kutsuvieraille maanantaina 13.11. klo 9 Power Breakfast –tapahtumassa. Tapahtumassa kutsuvierailla on mahdollisuus kierrellä ja tutustua eri pop up -ravintoloihin maistellen samalla pieniä maistiaisia ravintoloiden tuotteista.

Haaga-Helia Popping It Up - Kolme makumatkaa kaikille aisteille

Haaga-Helia Popping It Up –kokonaisuus muodostuu kolmesta pop up-ravintolasta.

4senses tarjoilee yllätyslounaan neljällä aistilla nautittuna, Hear, Smell, Touch, Taste kuutena kattauspäivänä.

Tilikan Tikka vastaa kolmen viikon ajan Musiikkitalon tapahtumien väliaikatarjoilusta, tarjoillen henkäyksen Suomen historiaa, raikasta karpaloista juotavaa ja pientä purtavaa.

Lapland’s Wonderland tuo Lapin tunnelman keskelle Helsinkiä. Kolmen viikon ajan Musiikkitalon terassilla voi kääriytyä vilttiin ja uppoutua nauttimaan talven taiasta.

Tule, näe ja koe Haaga-Helia Popping it up Musiikkitalolla 13.11-2.12.2017.

Lisätiedot:
Lehtori Heikki Ursin, heikki.ursin@haaga-helia.fi

  • /media/press_room/1/releases/poppingitup.jpg

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019

Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...

Ruoka ja elintarvikkeet Matkailu

Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019

Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...

Ruoka ja elintarvikkeet Talous Koulutus

Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019

Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...

Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko