• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Maarit Latvala valittiin vuoden restonomiksi 2016

ti tammik. 31 16:30:00 2017

Haagan Restonomit on nimennyt Maarit Latvalan vuoden restonomiksi 2016. Arvonimi luovutettiin Latvalalle opiskelijayhdistys Pore ry:n vuosijuhlassa 28.1.2017.

Maarit Latvala toimii McDonald’s Finlandin HR-johtajana. Arvonimi myönnettiin hänelle koulutusmyönteisyydestä sekä elinikäisen oppimisen osoittamisesta. Latvala oli keskeisessä roolissa suunnittelemassa McDonald’s Finlandille pilottina toteutettua, yrityksen esimiesryhmälle räätälöityä restonomikoulutusta. Samalla Latvala suoritti itse restonomitutkinnon oman vaativan työnsä ohessa.

Haagan Restonomit on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampukselta (Hotelli-, ravintola- ja matkailuala) valmistuneiden restonomien taustayhteisö. Haaga on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi -tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982. Nykyisin Haaga-Heliasta valmistuu sekä restonomi- että restonomi(ylempi amk) -tutkinnon suorittaneita. Näiden lisäksi on nimetty 15 Haagan kunniarestonomia.

Nyt nimitetty vuoden restonomi on järjestyksessään 16. Haagan Restonomit on valinnassaan tasapuolisesti huomioinut ansioituneita restonomeja, jotka ovat työllistyneet hyvin moninaisiin alan tehtäviin.

 

Lisätiedot:

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haagan kampus, Hotelli-, ravintola- ja matkailuala

Risto Karmavuo

p. 0400 538 740

risto.karmavuo@haaga-helia.fi

  • /media/press_room/1/releases/vuodenrestonomi2016.jpg

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019

Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...

Ruoka ja elintarvikkeet Matkailu

Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019

Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...

Ruoka ja elintarvikkeet Talous Koulutus

Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019

Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...

Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko