Tiedote
Annin Uunissa Oy avaa leivonnan ja juhlien erikoistarvikkeiden verkkokaupan
to huhtik. 21 14:24:00 2016
Suositun Annin Uunissa -leivontablogin perustaja ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija Anni Paakkunainen avaa erikoistarvikkeiden verkkokaupan blogin yhteyteen huhtikuussa 2016.
Verkkokaupan kasvu on ollut viime vuosina hurjaa. Suomella on potentiaalia kasvaa ja laajentaa verkkoliiketoimintaa myös maan rajojen ulkopuolelle. Annin Uunissa Oy haluaa olla mukana tässä haasteessa. Annin Uunissa on Anni Paakkunaisen raikas ja herkullinen verkkokauppa, joka lupaa asiakkaalle kitkattoman ostokokemuksen ja paljon inspiraatiota. Paakkunainen teki keväällä 2015 verkkokaupan perustamisesta opinnäytetyönsä, joka palkittiin Haaga-Helian stipendillä.
Avattava verkkokauppa tulee toimimaan Suomen markkinoilla, myös kansainvälistyminen on mahdollista tulevaisuudessa. Verkkokaupassa panostetaan vahvasti monikanavaisuuteen ja verkkokauppa on pitkälle mobiilioptimoitu. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja tarjonta leivonnan ja juhlien erikoistarvikkeita, joiden oheen on suunniteltu myös palveluja, kuten erilaisia leivontakursseja ja -kutsuja.
Paakkunainen on kirjoittanut leivonta-aiheista blogia syyskuusta 2013 lähtien. Blogi on saavuttanut perustamisajoista lähtien suurta suosiota ja kasvattanut lukijakuntaansa aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Paakkunaiselle idea verkkokaupan perustamisesta ja yrittäjyydestä syntyi Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa StartUp School -yrittäjyysopintojen kautta.
StartUp School on Haaga-Helian opintokokonaisuus, joka tukee opiskelijoita oman yrityksen perustamisessa. Opiskelu StartUp Schoolissa on käytännönläheistä ja tähtää oman yrityksen perustamiseen, samalla opintopisteitä kerryttäen. Tällä hetkellä StartUp Schoolin yhteisöön kuuluu noin 300 opiskelijaa, ja 30 yritystä perustetaan vuosittain.
Annin Uunissa -blogi jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan jatkossakin. Avattavaan verkkokauppaan voi tutustua lisää osoitteessa www.anninuunissa.com 21.4.2016 alkaen.
Lisätietoja:
Anni Paakkunainen
Annin Uunissa Oy
info@anninuunissa.fi
www.anninuunissa.com
Satu Harkki
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
satu.harkki@haaga-helia.fi
www.haaga-helia.fi
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019
Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...
Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019
Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019
Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...
Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous