
Tiedote
Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön
ti jouluk. 01 08:00:00 2015
Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.
Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokiksi vuonna 1995. Viime vuonna hän sai Suomen Gastronomian Akatemialta kokkien kokki –arvonimen. White Guide Nordic valitsi Terävän OLO-ravintolan Suomen parhaaksi vuonna 2015. Nyt Pekka Terävä aloittaa yhteistyön Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa.
Haagan kampukselle rakennetaan Food Camp Finlandin käyttöön innovatiivinen ja mobiili keittiö ja myös yrityksen myyntiryhmä siirtyy Haagan kampukselle. Yhteistyön keskeinen osa-alue on myös oppiminen ja osaamisen siirto ja se on osa uutta Haaga Place to Be toimintaa: Pekka Terävä osallistuu muun muassa Haagan kampuksen Ruokatuotannon johtamisen koulutuksen keittiömestari-opetuksen kehittämiseen sekä pitää kaksi ”Master Class” -luentoa ja neljä vierailuluentoa lukuvuoden aikana. Lisäksi Terävä osallistuu Haagan toiminnan muuhun kehittämiseen sekä suunnittelee 2-4 signature ruoka-annosta Hotelli Haagalle.
Place to Be on innovatiivinen oppimisympäristö ja avoin kehittämisalusta, joka yhdistää Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimijat, opiskelijat sekä opetuksen ja TKI-toiminnan. Place to be sijaitsee Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella. Pekka Terävä on samalla nimetty konseptin kulinaariseksi kummisedäksi.
Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, risto.karmavuo@haaga-helia.fi
keittiömestari Pekka Terävä , pekka.terava@olo-ravintola.fi
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019
Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...
Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019
Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019
Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...
Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous