• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Instagram-markkinoinista apua yrityskuvan vahvistamiseen

ke marrask. 11 18:52:00 2015

Instagram-markkinointi on yksi voimakkaimmin kasvavista digitaalisen mainonnan muodoista. Vuoden 2015 tammikuussa Instagramia käytti yli 300 miljoonaa käyttäjää, kasvua oli puolessa vuodessa 100 miljoonaa. Kuitenkin Instagramia käytetään Suomessa ravintola-alalla suosioon nähden vähän.

Ravintola Nokan Instagram-tiliä kehitettiin Haaga-Helian toiminnallisessa opinnäytetyössä reilun neljän kuukauden ajan, kesän 2015 aikana. Tuloksena tykkääjämäärä moninkertaistuivat ja yrityskuva palvelee paremmin Ravintola Nokkaa. Työn aikana myös työpaikan henki on parantunut. Tuloksena tehtiin opasvihko, joka palvelee yritystä Instagram-markkinoinnissa.

”Hyvä, että olemme Instagramissa myös aktiivisia. Tarvitsemme uutta näkyvyyttä ja tämän on siihen hyvä kanava - helppo ja edullinen. Projekti on saanut henkilökunnankin innostumaan markkinoinnista uudella tavalla, osa on jopa liittynyt Instagramiin”, kertoo Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho.

Opinnäytetetyön tekijän Riina Kalavaaran mukaan ravintoloiden Instagram-markkinoinnilla voidaan saavuttaa yrityskuvan vahvistumista, henkilökunnan motivoitumista ja asiakkaiden kanssa kommunikointia.

Riina Kalavaaran toiminnallinen opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona Ravintola Nokalle, jonka Royal Ravintolat omistaa. Ravintola Nokka sijaitsee Helsingin Katajanokalla. Ravintolan ruokafilosofia perustuu lähiruokaan ja pientuottajiin.

Kts. lisää:
https://www.theseus.fi/handle/10024/98864


Lisätietoja
Riina Kalavaara, restonomiopiskelija, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, puh 050 5673 465, riina.kalavaara@myy.haaga-helia.fi
Eeva Puhakainen, lehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, puh 040 4887 166, eeva.puhakainen@haaga-helia.fi

 

 

 

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019

Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...

Ruoka ja elintarvikkeet Matkailu

Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019

Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...

Ruoka ja elintarvikkeet Talous Koulutus

Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019

Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...

Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko