Tiedote
Haaga-Helia kutsuu viettämään ravintolapäivää
ti marrask. 17 15:01:00 2015
21. marraskuuta 2015 järjestetään Porvoo Campuksen ravintolapäivä. Ravintolapäivä-konsepti sai alkunsa Suomessa vuonna 2011, kun kolme miestä päätti järjestää päivän, jolloin kuka tahansa voisi avata ravintolan yleisölle. Ravintolapäivä antaa loistavan tilaisuuden nauttia ruoasta suuren joukon ympäröimänä. Samalla vältetään myös byrokratia, jota uusi ravintoloitsija yleensä kohtaisi.
Ravintolapäivä innostaa ihmisiä maailmanlaajuisesti avaamaan ravintoloita, baareja ja kahviloita sekä luomaan omia reseptejä. Tilaisuus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kehitellä ideoitaan uusiksi ainutlaatuisiksi konsepteiksi. Samalla se tarjoaa osallistujille myös uusia näkökulmia ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Tähän ”ruokakarnevaaliin” vahvasti kuuluvat yhteisöllisyys ja tiimityö ovat avaintekijöitä tapahtuman suosion kasvaessa. Nykyään Ravintolapäivä järjestetään monessa maassa jopa neljästi vuodessa ja aina vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma tullee edelleen jatkaman voittokulkuaan maailmalla. Neljän vuoden aikana jo 20 000 ravintolaa on nähnyt päivänvalon 80 000 harrastelija-gastronomin voimin. Yhteensä on vietetty jo 18 Ravintolapäivää, joiden aikana 2,3 miljoonaa vierailijaa on päässyt nauttimaan kotiruoasta.
Haaga-Helia Porvoo Campus on jo neljättä vuotta osa maailmanlaajuista ravintolapäiväliikettä. Tapahtuma edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä. Samalla opiskelijat oppivat tiimityöskentelyä sekä kehittävät myynti- ja palveluosaamistaan, mikä vastaa Haaga-Helia Porvoo Campuksella opetettavia ydintaitoja ja luo oikeata asennetta työntekoon. Yhden päivän aikana, 21. marraskuuta klo 11–15, Campukselle avautuu 15 opiskelijoiden ja henkilökunnan ylläpitämää ravintolaa, jotka tarjoavat laajan valikoiman kansainvälistä keittiötä ja laadukasta ruokaa. Porvoo Campuksen opiskelijat järjestävät elävää viihdettä 12.30 alkaen.
Porvoo Campuksen ravintoloiden valikoimissa on ainutlaatuista afrikkalaista, bangladeshilaista, pakistanilaista ja aasialaista ruokaa sekä pientä suolaista ja makeaa gluteenitonta purtavaa. Campuksella on myös lasten nurkkaus perheen pienimmille. Synkän ja pimeän marraskuun aikana osallistuminen Porvoo Campuksen avoimiin oviin on oiva mahdollisuus paeta arjen yksitoikkoisuutta. Kansainvälisen ja korkeatasoisen keittiön ohella vierailijat pääsevät myös tutustumaan korkeakoulun tiloihin.
Tapahtuman organisaatiotiimi antaa tarvittaessa lisätietoja:
Vaihto-opiskelija Julia Wuchter, julia.yvonne.wuchter@myy.haaga-helia.fi, Haaga-Helia Porvoo Campus, Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019
Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...
Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019
Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019
Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...
Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous