• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Kansainvälinen ruokakulttuuriseminaari Haaga-Heliassa - Institut Paul Bocuse Worldwide Alliancen seminaari Helsingissä 20.–25.9.

ke syysk. 16 13:18:00 2015

Haaga-Helian Haagan toimipiste isännöi 20.–25.9. ensimmäistä kertaa Chef-seminaaria, joka on osa Institut Paul Bocuse Worldwide Alliance -yhteistyöverkoston vuotuista toimintaa.

Viikon pituiseen seminaariin osallistuu verkoston jäsenkoulujen opetus- ja hallintohenkilöstöä. Sen teemana ovat suomalaiset puhtaat maut, korkeatasoiset raaka-aineet ja omaleimainen suomalainen ruokakulttuuri – suomalaisen ruokamatkailustrategian sanoin ”Hungry for Finland”.

Osallistujat jakavat hyviä käytäntöjään keittiömestareiden workshopeissa ja tutustuvat monipuolisesti suomalaiseen ruokamaisemaan. Viikon ohjelmaan kuuluu muun muassa Nuuksion korpimaisemat ja villiruoka, pienpanimoiden oluet sekä skandinaavinen rapuillallinen. Helsingin fine diningiin tutustutaan ravintola OLOssa ja suomalaiseen kotiruokaan Tuusulan Krapihovin saunaillassa. Viikoon kuuluu perinteisesti myös ranskalaisen keittiön workshop lnstitut Paul Bocusen keittiömestarin johdolla.

Järjestelyissä on mukana Haaga-Helian opiskelijoita ja opettajia.

Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, puhelin +358 400 538 740, risto.karmavuo@haaga-helia.fi

http://www.institutpaulbocuse.com/en/international/worldwide-alliance/institut-paul-bocuse-worldwide-alliance-4454.kjsp?RH=1382449213238

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019

Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...

Ruoka ja elintarvikkeet Matkailu

Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019

Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...

Ruoka ja elintarvikkeet Talous Koulutus

Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019

Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...

Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko