• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Evon Söderlund valittiin vuoden restonomiksi

ti helmik. 10 11:58:00 2015

Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Söderlund valittiin Vuoden Restonomiksi Pore Ry:n 25-vuotisjuhlagaalassa Kalastajatorpalla lauantaina 7.2.2015. 

Vuodesta 1998 alkaen jaettu Vuoden Restonomi-palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Haagasta valmistuneet restonomit yhdessä Haaga-Helian Haagan kampuksen henkilökunnasta koostuvan raadin kanssa.

Tapahtumahotelli-konseptin rakentanut Evon Söderlund on nuorin palkinnon voittanut ja ensimmäinen ulkomaalainen Vuoden Restonomi. 

Tapahtumahotelli Huone perustettiin vuonna 2012 ja se tarjoaa paikan missä asiakkaat voivat nauttia teemoitetuista luovista tiloista, hyvästä ruuasta sekä ainutlaatuisesta palvelusta. Huone on järjestänyt jo yli 1500 tapahtumaa ja jatkaa menestystarinaansa edelleen.

Lisätietoja:
Koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, risto.karmavuo@haaga-helia.fi

www.huone.fi

  • /media/press_room/1/releases/evon-so-cc-88derlund.jpg

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Saimaa Gastronomy - ruokaviikonloput on Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 19.09.2019

Hungry foor Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019. Palkinnot jakoivat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja Executive Vice President Paavo Virkkunen, Business Finland Oy / Visit Finland. Kilpailuun osallistui 42 monipuolista ja tasokasta ehdokasta.Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ne...

Ruoka ja elintarvikkeet Matkailu

Haaga-Helia ja McDonald's jatkavat yhteistyötä - McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta ammattikorkeakoulututkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.07.2019

Suomen McDonald’s tukee työntekijöidensä koulutusmahdollisuuksia ja aloittaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa syksyllä 2019. Koulutukseen otetaan 30 opiskelijaa.McDonald’s tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuutta suorittaa tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. McDonald’sin ja Haaga-Helian yhdessä räätälöimä restonomin ammattikork...

Ruoka ja elintarvikkeet Talous Koulutus

Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailun finalistit valittu - Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.06.2019

Ruokamatkailukilpailuun osallistui tänä vuonna peräti 42 osallistujaa. Kilpailun voittajat julkistetaan syyskuussa 2019. Ruokamatkailukilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 9 finalistia, joista raati valitsee palkittavat.Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityks...

Kaupungit ja kunnat Ruoka ja elintarvikkeet Markkinointi Matkailu Maatalous

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko