Tiedotteet
Kesäherkkujen takana on tuhat tarinaa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 26.06.2014
Kesäaikaan miltei jokaisessa grillissä tirisee makkara, mutta kuka tietää, milloin makkara tuli Suomeen ja miten sen valmistus ja maku ovat vuosisatojen aikana muuttuneet? Entä millaisia merkityksiä liittyy hääkakun leikkaamiseen? Erilaiset ruokatrendit seuraavat toistaan, mutta ruokakulttuurista ei Suomessa juuri puhuta.Ruokakulttuurin laajuus ja syvyys tulevat näkyviksi Lautasta laajemmalta -jul...
HAAGA-HELIAn opiskelijat kehittävät sähköisen kaupan kilpailukykyä Suomessa ja Venäjällä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 18.06.2014
Yhä useammalla alalla kaupankäynti siirtyy vauhdilla verkkoon. Kansainvälisessä kilpailussa suomalaiseen verkkokauppaan pyritään löytämään uusia kilpailuetua tuovia toimintamalleja. HAAGA-HELIAn diginatiivit opiskelijat pureutuivat verkkokaupan kuluttajakäyttäytymiseen Suomessa ja Venäjällä yhdessä SOK:n, HOK-Elannon ja Itellan kanssa.Projektit toteutettiin HAAGA-HELIAn Softala Innovations -palve...
Suomen kartanot tarvitsevat lisää matkailuyhteistyötä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 17.06.2014
Suomen kartanoiden matkailuyhteistyö on ollut vähäistä, mutta nyt aika on kypsä tiiviimmälle markkinoinnilliselle ja myynnilliselle yhteistyölle. Suunnitelmissa on mm. yhteisten www-sivujen luominen. Tämä käy ilmi HAAGA-HELIAn opiskelija Aleksi Dermedesiotiksen tekemästä tutkimuksesta, jossa yli puolet kartanoista haluaa tehdä tulevaisuudessa markkinointiyhteistyötä.Puolet vastanneista ovat kartan...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu