Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Ruokaa saunaelämyksen tueksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 02.12.2015

Jotta saunaelämyksestä tulee unohtumaton, se vaatii tuekseen maistuvaa ruokaa. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija on kehittänyt Suomen ruokamatkailua suunnittelemalla saunaruokatuotteita. 
Haaga-Helian opiskelija Marilla Happonen on tehnyt opinnäytetyön saunaruokatuotteista. Työssä esitellään kolme saunaruokakokonaisuutta, jotka on suunniteltu saunaelämyksiä ja -palveluita tarjovien yrity...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet

Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 01.12.2015

Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokik...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet

Haaga-Helia kutsuu viettämään ravintolapäivää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 17.11.2015

21. marraskuuta 2015 järjestetään Porvoo Campuksen ravintolapäivä. Ravintolapäivä-konsepti sai alkunsa Suomessa vuonna 2011, kun kolme miestä päätti järjestää päivän, jolloin kuka tahansa voisi avata ravintolan yleisölle. Ravintolapäivä antaa loistavan tilaisuuden nauttia ruoasta suuren joukon ympäröimänä. Samalla vältetään myös byrokratia, jota uusi ravintoloitsija yleensä kohtaisi.
Ravintolapäi...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet