Tiedote
Elämyshanke ensiesittelyssä
pe helmik. 19 09:30:00 2016
Gastro Helsinki -messuilla esitellään Gastro Box -elämystila. The Box -virtuaalitilahanke vie messukävijät makumatkalle Suomen kansallismaisemiin, tunturien laelle, metsän siimekseen ja mökkilaiturille. Suomen johtava horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 16.–18.3.2016.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Tekesin The Box -yhteishankkeessa syntyy vuosina 2016–2018 useita rikastetun todellisuuden palveluympäristöjä, joissa asiakkaat kokevat ainutlaatuisia elämyksiä. Hanke tarjoaa hotelli-, ravintola-, matkailu- ja elämysalan yrityksille uudenlaisia palvelutilojen ja tuotteiden testaus- ja mittausalustoja. The Box -elämystilahankkeessa synnytetään konkreettisia, suomalaisia tuotteita, palveluja ja innovaatioita globaaleille markkinoille.
Tervetuloa tutustumaan elämystilahankkeen ensiesittelyyn 16.3.–18.3.2016 Gastro Helsinki -messujen osastolle 6 c 71. Messujen Gastro Boxissa keittiömestarikaksikko Sami Rekola ja Jaakko Sorsa loihtivat määräaikoina kutsuvieraille 4 ruokalajin makumatkoja kansallismaisemissamme. Myös yleisöllä on messujen aikana mahdollisuus tutustua The Boxin tekniikkaan ja sen käyttömahdollisuuksiin. Gastro Boxin ruokateemaan sovitetut, kuva- ja liiketunnistusta hyödyntävät seinäprojektiot, tilan äänentoisto, tunnelmassa elävä valaistus ja maisemia korostavat tuoksut ja muut aististimulaatiot vievät vieraat huippukokkien säveltämälle makumatkalle Suomen kesään.
The Box -hankkeen yhteiskumppaneita ovat Tekesin ja Haaga-Helia amk:n lisäksi Manchester Metropolitan University, Universidado do Algrave, Hotelschool den Hague, Metos, Pixoi, Pinto, CMB Ravintolat, Flik, Fantasia Works, Hotel Haaga ja Sinebrychoff.
Lisätietoja The Box -hankkeesta ja Gastro Boxista:
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box projektipäällikkö, tutkija Pasi Tuominen p. 040 764 1319
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box tiedotus, lehtori Eeva Puhakainen p. 040 488 7166
info@thebox.fi / www.thebox.fi / #thebox / #whatsinthebox
Gastro Helsinki 16.–18.3.2016
Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen johtava ammattikeittiö-, hotelli- ja ravintola-alan tapahtuma esittelee uutuudet ja trendit alan horeca-alan ammattilaisille. Sisäänpääsy ammattilaisille kutsukortilla ja rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 10–18 ja pe 10–17. www.gastro.fi|@gastrohelsinki |#gastrohelsinki)
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Koulutus
Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailu käynnistyi
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 12.12.2019
Haaga-Helian ja MMA:n järjestämään Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailuun voi osallistua 11.12.2019–30.1.2020.
Kilpailun tarkoitus on palvella yrityksen myynnin kehittämistä ja parantaa suomalaista myyntiosaamista laajemminkin. Jokainen osallistuva yritys saa ilmaisen vertailuraportin, jossa myynnin osa-alueita verrataan muihin yrityksiin.
Jo kymmenettä kertaa järjestettävässä kilpailussa a...
Haaga-Helian Tallinnaan suunnittelema korkeakoulu ei toteudu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 21.11.2019
Haaga-Helian perustama virolainen säätiö haki loppuvuodesta 2018 toimilupaa Tallinnaan perustettavalle ammattikorkeakoululle, Nordic School of Hospitality & Innovation. Viron opetus- ja kulttuuriministeriö ei kuitenkaan myöntänyt korkeakoululle toimilupaa.Korkeakoulussa olisi täydessä laajuudessaan ollut noin 400 opiskelijaa ja se olisi tarjonnut bachelor-tasoisen tutkinnon hospitality-alalle. Ope...
Haaga-Helialle Guinnessin maailmanennätys – 101 eri kansallisuuden edustajaa samaan aikaan saunassa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.11.2019
Haaga-Helian opiskelijat onnistuivat tekemään virallisen Guinnessin maailmanennätyksen Helsingissä torstaina 14.11.2019.Tavoitteena oli koota yli sadan eri kansallisuuden edustajat viettämään perinteikästä suomalaista saunakokemusta. Helsingissä Suomenlinnassa järjestetty Guinnessin ennätys onnistui hienosti, sillä saunassa oli samaan aikaan 101 kansallisuutta. Tapahtumassa oli paikalla Guinnessin...