Tiedote
Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön
ti jouluk. 01 08:00:00 2015
Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.
Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokiksi vuonna 1995. Viime vuonna hän sai Suomen Gastronomian Akatemialta kokkien kokki –arvonimen. White Guide Nordic valitsi Terävän OLO-ravintolan Suomen parhaaksi vuonna 2015. Nyt Pekka Terävä aloittaa yhteistyön Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa.
Haagan kampukselle rakennetaan Food Camp Finlandin käyttöön innovatiivinen ja mobiili keittiö ja myös yrityksen myyntiryhmä siirtyy Haagan kampukselle. Yhteistyön keskeinen osa-alue on myös oppiminen ja osaamisen siirto ja se on osa uutta Haaga Place to Be toimintaa: Pekka Terävä osallistuu muun muassa Haagan kampuksen Ruokatuotannon johtamisen koulutuksen keittiömestari-opetuksen kehittämiseen sekä pitää kaksi ”Master Class” -luentoa ja neljä vierailuluentoa lukuvuoden aikana. Lisäksi Terävä osallistuu Haagan toiminnan muuhun kehittämiseen sekä suunnittelee 2-4 signature ruoka-annosta Hotelli Haagalle.
Place to Be on innovatiivinen oppimisympäristö ja avoin kehittämisalusta, joka yhdistää Hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimijat, opiskelijat sekä opetuksen ja TKI-toiminnan. Place to be sijaitsee Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella. Pekka Terävä on samalla nimetty konseptin kulinaariseksi kummisedäksi.
Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, risto.karmavuo@haaga-helia.fi
keittiömestari Pekka Terävä , pekka.terava@olo-ravintola.fi
Jaa tuttavalle:
Tiedotteet Koulutus
Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailu käynnistyi
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 12.12.2019
Haaga-Helian ja MMA:n järjestämään Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailuun voi osallistua 11.12.2019–30.1.2020.
Kilpailun tarkoitus on palvella yrityksen myynnin kehittämistä ja parantaa suomalaista myyntiosaamista laajemminkin. Jokainen osallistuva yritys saa ilmaisen vertailuraportin, jossa myynnin osa-alueita verrataan muihin yrityksiin.
Jo kymmenettä kertaa järjestettävässä kilpailussa a...
Haaga-Helian Tallinnaan suunnittelema korkeakoulu ei toteudu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 21.11.2019
Haaga-Helian perustama virolainen säätiö haki loppuvuodesta 2018 toimilupaa Tallinnaan perustettavalle ammattikorkeakoululle, Nordic School of Hospitality & Innovation. Viron opetus- ja kulttuuriministeriö ei kuitenkaan myöntänyt korkeakoululle toimilupaa.Korkeakoulussa olisi täydessä laajuudessaan ollut noin 400 opiskelijaa ja se olisi tarjonnut bachelor-tasoisen tutkinnon hospitality-alalle. Ope...
Haaga-Helialle Guinnessin maailmanennätys – 101 eri kansallisuuden edustajaa samaan aikaan saunassa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.11.2019
Haaga-Helian opiskelijat onnistuivat tekemään virallisen Guinnessin maailmanennätyksen Helsingissä torstaina 14.11.2019.Tavoitteena oli koota yli sadan eri kansallisuuden edustajat viettämään perinteikästä suomalaista saunakokemusta. Helsingissä Suomenlinnassa järjestetty Guinnessin ennätys onnistui hienosti, sillä saunassa oli samaan aikaan 101 kansallisuutta. Tapahtumassa oli paikalla Guinnessin...