• Tiedotteet
  • Kuvat ja logot
  • Graafinen ohjeistus
  • Yhteyshenkilöt

Tiedote

Ravintola Pyysaaren historiikki valmistunut - ”Palma de Pyy” - veneilevän duunarin keidas

ti maalisk. 11 12:19:00 2014

Helsingin Työväen Pursiseuran kerhoravintolan, Ravintola Pyysaaren historiikki on valmistunut.  ”Palma de Pyy - veneilevän duunarin keidas”  on ensimmäinen ravintolan historiasta kertova kooste ja se kattaa toiminnan vaiheet perustamisesta tähän päivään saakka.

Ravintola Pyysaari, lempinimeltään Palma de Pyy, sai anniskeluoikeudet olympiakesänä 1952. Siitä lähtien ravintola on toiminut pursiseuran kerhoravintolana ja on edelleen seuran omistama. Kaikille avoin ravintola sijaitsee Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä Pyysaaressa.

Ravintola Pyysaaren värikäs historia on koottu arkistomateriaalien lisäksi haastattelemalla eri vuosikymmeninä toimintaan osallistuneita pursiseuran jäseniä ja ravintolan työntekijöitä. 58-sivuinen historiikki sisältää runsaasti tarinoita, valokuvia ja piirroksia vuosien varrelta.

Yhdistyksen aatteellinen tausta näkyy voimakkaasti ravintolan vaiheissa. Kolmekymmentä vuotta ravintolanhoitajana toimineen ja vuonna 2006 eläkkeelle jääneen Pekka Mannisen mukaan Pyysaari oli 1970-luvulla ”todellinen rahvaan käyntikeidas”.

Historiikki on valmistunut HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelman opiskelijoiden Hanna Ekin ja Sara Sirkiän opinnäytetyönä. Molemmat kirjoittajat ovat myös työskennelleet Ravintola Pyysaaressa.

Historiikki on myynnissä viikosta 19 alkaen Pyysaaren ravintolassa.  

Lisätietoja                                                          

Hanna Ek, historiikin kirjoittaja, puh. 040-190 3949, hannaek@welho.com
Sara Sirkiä, historiikin kirjoittaja, ravintolanhoitaja, puh 050-359 9369, sarasirkia@hotmail.com

Linkki ravintolan sivuille
http://htps.fi/a/ravintola-pyysaari

Jaa tuttavalle:

Tiedotteet

Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailu käynnistyi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 12.12.2019

Haaga-Helian ja MMA:n järjestämään Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailuun voi osallistua 11.12.2019–30.1.2020.
Kilpailun tarkoitus on palvella yrityksen myynnin kehittämistä ja parantaa suomalaista myyntiosaamista laajemminkin. Jokainen osallistuva yritys saa ilmaisen vertailuraportin, jossa myynnin osa-alueita verrataan muihin yrityksiin.
Jo kymmenettä kertaa järjestettävässä kilpailussa a...

Yrittäjyys Markkinointi Koulutus Mainonta

Haaga-Helian Tallinnaan suunnittelema korkeakoulu ei toteudu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 21.11.2019

Haaga-Helian perustama virolainen säätiö haki loppuvuodesta 2018 toimilupaa Tallinnaan perustettavalle ammattikorkeakoululle, Nordic School of Hospitality & Innovation. Viron opetus- ja kulttuuriministeriö ei kuitenkaan myöntänyt korkeakoululle toimilupaa.Korkeakoulussa olisi täydessä laajuudessaan ollut noin 400 opiskelijaa ja se olisi tarjonnut bachelor-tasoisen tutkinnon hospitality-alalle. Ope...

Matkailu Koulutus

Haaga-Helialle Guinnessin maailmanennätys – 101 eri kansallisuuden edustajaa samaan aikaan saunassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.11.2019

Haaga-Helian opiskelijat onnistuivat tekemään virallisen Guinnessin maailmanennätyksen Helsingissä torstaina 14.11.2019.Tavoitteena oli koota yli sadan eri kansallisuuden edustajat viettämään perinteikästä suomalaista saunakokemusta. Helsingissä Suomenlinnassa järjestetty Guinnessin ennätys onnistui hienosti, sillä saunassa oli samaan aikaan 101 kansallisuutta. Tapahtumassa oli paikalla Guinnessin...

Markkinointi Koulutus

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
grrzh.xbxxb@unntn-uryvn.sv
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008
nev.arinynvara@unntn-uryvn.sv

© Koodiviidakko Oy 2017

Powered by ePressi & Sivuviidakko