Tiedotteet

Gastro Helsinki 2014 esittelee messujen parhaisiin valittun Matchart-viininvalintasovelluksen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.03.2014

Gastro Helsinki 2014 (http://www.messukeskus.com/Sites1/Gastro/Sivut/default.aspx) on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattitapahtuma, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 19. – 21.3.2014.”Gastron parhaat” http://www.messukeskus.com/Sites1/Gastro/Sivut/News.aspx?url=/UutisetTiedotteet/EkologisuusjataloudellisuusGastronparhaidenvaltteina.aspx esittelee messujen kävijöi...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet

Yrittäjät myyntikuntoon HAAGA-HELIAn standillä OMA YRITYS 2014 -tapahtumassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.03.2014

HAAGA-HELIA on mukana OMA YRITYS 2014 –tapahtumassa 18.-19.3. sparraamassa yrittäjiä myyntikuntoon ja tarjoamassa erilaisia ratkaisuja myyntityön tehostamiseksi. Kasvuhakuisille yrittäjille, yrittämisen alkutaipaleella oleville ja yrittäjähenkisille suunnattu OMA YRITYS 2014 –tapahtuma tarjoaa kaksi päivää tiukkaa asiaa myynnistä ja sen kasvattamisesta.  Suomen johtava yrittäjyystapahtuma OMA YRI...

Talous

Tule tutustumaan Suomen ensimmäiseen TKI-osaajavalmennukseen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.03.2014

Suomi on yksi Euroopan innovatiivisimmista maista. Parannettavaa on kuitenkin siinä, miten tutkimus- ja kehittämistoiminnan tulokset saadaan loppukäyttäjien hyödynnettäviksi. Ammattikorkeakoulujen käytännönläheinen innovointi voi olla Suomen kilpailuetu.
Innovaatio on innovaatio vasta, kun sitä voi hyödyntää. Pelkkä tutkimukseen panostaminen ei riitä. Ammattikorkeakoulut haluavat siksi yhteistuum...

Koulutus Suunnittelu ja tekniikka Talous Tiede ja tutkimus

Ravintola Pyysaaren historiikki valmistunut - ”Palma de Pyy” - veneilevän duunarin keidas

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.03.2014

Helsingin Työväen Pursiseuran kerhoravintolan, Ravintola Pyysaaren historiikki on valmistunut.  ”Palma de Pyy - veneilevän duunarin keidas”  on ensimmäinen ravintolan historiasta kertova kooste ja se kattaa toiminnan vaiheet perustamisesta tähän päivään saakka.Ravintola Pyysaari, lempinimeltään Palma de Pyy, sai anniskeluoikeudet olympiakesänä 1952. Siitä lähtien ravintola on toiminut pursiseuran ...

Ruoka ja elintarvikkeet

Lähtölaukaus kevään alkamiselle - Ähtärin karhut heräävät 15.3.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.03.2014

Ähtärin eläinpuistossa tapahtuu taas, kun karhut heräävät talviuniltaan 15. maaliskuuta.HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun keittiömestariopiskelijat uudistavat tänä vuonna Karhujen Herääminen -tapahtuman. Nyt ollaan luomassa uutta lähituottajatoria, jonne kootaan eteläpohjanmaalaisia lähituottajia.Toritapahtuma järjestetään samanaikaisesti karhujen heräämisen kanssa, siksi tapahtuma saakin nimekseen ...

Koulutus Matkailu Markkinointi Musiikki ja viihde