Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Suomen ensimmäisen ruokamatkailukilpailun satoa: suomalaisesta ruoasta ollaan ylpeitä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 29.04.2016
Suomalainen ruoka kiinnostaa, se on yllättävää, maistuvaa ja elämyksellistä. Juuri valmistuneessa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opinnäytetyössä on nostettu esiin osallistujien mainitsemia oivalluksia ja hyviä käytänteitä, joita voidaan käyttää hyödyksi Suomen ruokamatkailun kehittämisessä.Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2015. Kilpailuun osallis...
Annin Uunissa Oy avaa leivonnan ja juhlien erikoistarvikkeiden verkkokaupan
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 21.04.2016
Suositun Annin Uunissa -leivontablogin perustaja ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija Anni Paakkunainen avaa erikoistarvikkeiden verkkokaupan blogin yhteyteen huhtikuussa 2016.Verkkokaupan kasvu on ollut viime vuosina hurjaa. Suomella on potentiaalia kasvaa ja laajentaa verkkoliiketoimintaa myös maan rajojen ulkopuolelle. Annin Uunissa Oy haluaa olla mukana tässä haasteessa. Annin Uunissa...
Mainonta Koulutus Markkinointi Ruoka ja elintarvikkeet Yrittäjyys
Ruokajournalismin koulutus saa jatkoa huhtikuussa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 08.02.2016
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Sanoma Media Finland tuottavat yhdessä jo toisen ruokajournalismin maksullisen opintokokonaisuuden huhti-toukokuussa 2016. Uutuutena mukana on podcast- ja videotyöpaja.“Viime syksyn koulutukseen pääsi mukaan alle puolet halukkaista ja kyselyjä jatkosta on tullut paljon. Tuleva toteutus sisältää syksyltä tuttuja osia, mutta myös ihan uutta”, lupaa journalismin koul...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu