Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Maarit Latvala valittiin vuoden restonomiksi 2016
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 31.01.2017
Haagan Restonomit on nimennyt Maarit Latvalan vuoden restonomiksi 2016. Arvonimi luovutettiin Latvalalle opiskelijayhdistys Pore ry:n vuosijuhlassa 28.1.2017.
Maarit Latvala toimii McDonald’s Finlandin HR-johtajana. Arvonimi myönnettiin hänelle koulutusmyönteisyydestä sekä elinikäisen oppimisen osoittamisesta. Latvala oli keskeisessä roolissa suunnittelemassa McDonald’s Finlandille pilottina tote...
Moniaistinen The Box -hanke vie eläinpuistokokemuksen uudelle tasolle
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 23.06.2016
Haaga-Helian, Tekesin sekä hotelli-, ravintola-, matkailu- ja elämysalan (HRMI-ala) The Box -yhteishanke on herättänyt laajaa kiinnostusta. Lukuisat tutustumis- ja yhteistyöpyynnöt ovat jo poikineet kaksi toteutusta kesäkaudelle 2016: The Box on koettavissa Ähtäri Zoossa 30.6. alkaen ja loppukesästä WTF Balticsin järjestämässä Sauce 2016 -tapahtumassa Tallinnassa. Ähtäri Zoon omaan Hotelli Mesikäm...
Tutkimus: Suomalaisissa ja ranskalaisissa foodieblogieissa kuljetaan tunteella ja tiedolla kohti hyvää makua
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 02.05.2016
Ruokabloggaajien pyrkimys hyvään makuun yhdistyy foodie-tyyppisessä kuluttamisessa identiteetin ilmaisemiseen ja erottautumiseen sekä suomeksi että ranskaksi bloggaavilla, selviää Haaga-Helian yliopettajan Marjaana Mäkelän sosiologian pro gradu -tutkimuksesta ”Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä” (Jyväskylän yliopisto). Tutkimuksessa kuvataan suomalaisten ja ranskalaisten ruoka...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu