Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Hungry for Finland – kansallinen ruokamatkailukilpailu 2017
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 07.06.2017
Kansallinen ruokamatkailuiklpailu on osa taas käynnistynyt. Kilpailu on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa Ruokamatkailukilpailun arviointiraati on ilahtunut monipuolisesta kilpailuun osallistuneiden (73 osallistujaa) joukosta. Kilpailun voittajat julkistetaan 6.9.2017. Kilpailun viimeiselle arviointikierrokselle karsiutui 13 finalistia, joista raati valitsee palkittavat kuusi...
Suomalainen ruoka kiinnostaa maailmalla
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 31.05.2017
Suomalaisesta ruoasta kirjoitetaan erittäin positiivisesti englanninkielisessä mediassa, ilmeni Haaga-Heliassa tänä keväänä tehdyn opinnäytetyön tuloksista. Aineistossa oli ruokaa käsitteleviä artikkeleita yhteensä liki 1 200 kappaletta.Suomalainen ruoka ei ole kovin tunnettua maailmalla. Tutkimuksen mukaan vuosina 2012–2015 englanninkielisessä mediassa julkaistuissa artikkeleissa suomalaisesta ru...
Ammattitaitoisen työvoiman saanti ammattikeittiöiden suurin haaste tänä päivänä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 08.05.2017
Ammattitaitoisen henkilöstön saanti huolettaa ammattikeittiöiden toimijoita tällä hetkellä eniten. Tulevaisuuden haasteena nähdään koulutuksen ja työelämän joustava yhteistyön lisääminen. Tämä kävi ilmi, kun Haaga-Helia ammattikorkeakoulu selvitti ammattikeittiön nykytilaa ja tulevaisuutta laajalla alan ammattilaisille suunnatulla kyselytutkimuksella maalis-huhtikuussa 2017. Kyselyyn vastasi 663 a...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu