Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Maukas ruoka tarvitsee mehevän tarinan - tarinallistaminen lisääntyy myös ruokamatkailussa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 16.05.2018
Maailma läpitarinallistuu kirjaimellisesti. Työnhakija ei saa enää rauhassa kertoa osaamisestaan vaan työnantaja haluaa katsoa ytimekkään videotarinan. Hyvillä tarinoilla myydään uusia tuotteita. Mainoksissa esimerkkiperheet kertovat tarinaa, miten heidän elämänsä muuttui. Poliitikot ja julkisuudenhenkilöt brändäävät itsensä eli sepittävät tarinallista henkilökuvaa.Jopa toimittajat puhuvat narrati...
Haaga-Helia selvitti: Sosiaalisella medialla keskeinen rooli osana ravintola- ja kahvilakulttuuria
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 16.04.2018
Haaga-Helia on selvittänyt paneelitutkimuksessaan sosiaalisen median käyttöä osana ravintola- ja kahvilakulttuuria. Tutkimuksessa selvisi, että sosiaalisella medialla on keskeinen rooli kun etsitään tietoa palveluista tai halutaan antaa palautetta kahvilan tai ravintolan tuotteiden ja palvelun laadusta.
Eniten sosiaalista mediaa käytetään faktatietojen etsimiseen: yli 90 prosenttia vastaajista to...
Vientiosaajia koulutetaan elintarvikealalle
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.04.2018
Suomalaisten elintarvikkeiden viennin osaamista halutaan kohentaa valtakunnallisella hankkeella. Mukana on neljä ammattikorkeakoulua, jotka lisäksi kokoavat laajan verkoston työelämän ja elintarvikealan asiantuntijoista sekä elintarvikealaa ja -vientiä tukevista organisaatioista.Suomalaisista elintarvikealan pk-yrityksistä vain noin 13 prosenttia toimii kansainvälisillä markkinoilla, ja vientiä ha...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu