Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Ruokamatkailun kehittämistä tehdään nyt strategian pohjalta
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 05.03.2015
Suomi on saanut ensimmäisen ruokamatkailustrategian. Ruokamatkailustrategian tavoitteena on tehdä ruoasta tärkeä, elämyksellinen ja ostettava osa Suomen matkailua, parantaa alan kilpailukykyä ja lisätä toimialan ja toimijoiden yhteistyötä.
”Yhä useampi matkailija hakee tietoisesti ruokaelämyksiä. He haluavat kokea luonnon, kulttuurin ja paikallisen elämäntavan. Suomalaisessa ruokamatkailussa on p...
Evon Söderlund valittiin vuoden restonomiksi
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.02.2015
Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Söderlund valittiin Vuoden Restonomiksi Pore Ry:n 25-vuotisjuhlagaalassa Kalastajatorpalla lauantaina 7.2.2015.
Vuodesta 1998 alkaen jaettu Vuoden Restonomi-palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Ha...
Haussa Suomen paras ruokamatkailutuote - Suomen ruokamatkailukilpailu käynnistyi MATKA2015-messuilla
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 15.01.2015
Suomen parasta ruokamatkailutuotetta etsitään kilpailun avulla. Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haetaan yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä. ”Maailmalla matkailusektori on nostanut ruoan yhdeksi kiinnostavi...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu