Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Ravintola Pyysaaren historiikki valmistunut - ”Palma de Pyy” - veneilevän duunarin keidas

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.03.2014

Helsingin Työväen Pursiseuran kerhoravintolan, Ravintola Pyysaaren historiikki on valmistunut.  ”Palma de Pyy - veneilevän duunarin keidas”  on ensimmäinen ravintolan historiasta kertova kooste ja se kattaa toiminnan vaiheet perustamisesta tähän päivään saakka.Ravintola Pyysaari, lempinimeltään Palma de Pyy, sai anniskeluoikeudet olympiakesänä 1952. Siitä lähtien ravintola on toiminut pursiseuran ...

Ruoka ja elintarvikkeet

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008

Tilaa tiedotteet

Kuvat

Kuvat

Ei tiedostoja

Twitter

  • @HAAGAHELIAamk
  • 22.08.2019 14:08
    Kiertotalous tutuksi Porvoo kampuksella! 70 opiskelijaa tuottaa syksyn aikana kiertotalouscaseja ja -ideoita Porvoon kaupungille osana KiertotalousAMK-hanketta. #kiertotalous #porvoo https://t.co/ZLuCltHGQj
  • 22.08.2019 12:13
    RT @PetjaSairanen: Uusi kirjastokimppa Uudellemaalle – Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kirjastot yhteistyöhön. #kirjasto ⁦@HAAGAHELIAa…