Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 01.12.2015

Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokik...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet

Haaga-Helia kutsuu viettämään ravintolapäivää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 17.11.2015

21. marraskuuta 2015 järjestetään Porvoo Campuksen ravintolapäivä. Ravintolapäivä-konsepti sai alkunsa Suomessa vuonna 2011, kun kolme miestä päätti järjestää päivän, jolloin kuka tahansa voisi avata ravintolan yleisölle. Ravintolapäivä antaa loistavan tilaisuuden nauttia ruoasta suuren joukon ympäröimänä. Samalla vältetään myös byrokratia, jota uusi ravintoloitsija yleensä kohtaisi.
Ravintolapäi...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet

Instagram-markkinoinista apua yrityskuvan vahvistamiseen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.11.2015

Instagram-markkinointi on yksi voimakkaimmin kasvavista digitaalisen mainonnan muodoista. Vuoden 2015 tammikuussa Instagramia käytti yli 300 miljoonaa käyttäjää, kasvua oli puolessa vuodessa 100 miljoonaa. Kuitenkin Instagramia käytetään Suomessa ravintola-alalla suosioon nähden vähän.
Ravintola Nokan Instagram-tiliä kehitettiin Haaga-Helian toiminnallisessa opinnäytetyössä reilun neljän kuukaude...

Markkinointi Ruoka ja elintarvikkeet

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008

Tilaa tiedotteet

Kuvat

Kuvat

Ei tiedostoja

Twitter

  • @HAAGAHELIAamk
  • 16.09.2019 20:30
    @HRajalahti @BelindaGerdt @seskelinen Hurjasti onnea 🤩
  • 16.09.2019 20:29
    RT @LGronroos: Thank you @jcgrosell for giving us an insight into tourism development in Lapland! It was a very good start for our #experie…