Tiedotteet Matkailu

Vieraanvaraisuusala muuttuu, palvelu pitää pintansa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.03.2015

Teknologiset ratkaisut ja mobiilipalvelut eivät ole uhka vieraanvaraisuusalalla työskenteleville, päinvastoin. Palveluosaaminen ja sujuvat prosessit ovat alan tulevaisuuden kulmakiviä myös jatkossa. Mitä enemmän elämä kietoutuu tekniikan ympärille, sitä enemmän kaipaamme sosiaalista kontaktia palvelutilanteessa.
Haaga-Helian uusi julkaisu ”Näkökulmia vieraanvaraisuusalan tulevaisuuteen ja johtami...

Koulutus Matkailu

Ruokamatkailun kehittämistä tehdään nyt strategian pohjalta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 05.03.2015

Suomi on saanut ensimmäisen ruokamatkailustrategian. Ruokamatkailustrategian tavoitteena on tehdä ruoasta tärkeä, elämyksellinen ja ostettava osa Suomen matkailua, parantaa alan kilpailukykyä ja lisätä toimialan ja toimijoiden yhteistyötä.
”Yhä useampi matkailija hakee tietoisesti ruokaelämyksiä. He haluavat kokea luonnon, kulttuurin ja paikallisen elämäntavan. Suomalaisessa ruokamatkailussa on p...

Maatalous Koulutus Matkailu Ruoka ja elintarvikkeet

Evon Söderlund valittiin vuoden restonomiksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.02.2015

Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Söderlund valittiin Vuoden Restonomiksi Pore Ry:n 25-vuotisjuhlagaalassa Kalastajatorpalla lauantaina 7.2.2015. 
Vuodesta 1998 alkaen jaettu Vuoden Restonomi-palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Ha...

Koulutus Matkailu Ruoka ja elintarvikkeet

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008

Tilaa tiedotteet

Kuvat

Kuvat

Ei tiedostoja

Twitter

  • @HAAGAHELIAamk
  • 16.09.2019 20:30
    @HRajalahti @BelindaGerdt @seskelinen Hurjasti onnea 🤩
  • 16.09.2019 20:29
    RT @LGronroos: Thank you @jcgrosell for giving us an insight into tourism development in Lapland! It was a very good start for our #experie…