Tiedotteet
Ammattitaitoisen työvoiman saanti ammattikeittiöiden suurin haaste tänä päivänä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 08.05.2017
Ammattitaitoisen henkilöstön saanti huolettaa ammattikeittiöiden toimijoita tällä hetkellä eniten. Tulevaisuuden haasteena nähdään koulutuksen ja työelämän joustava yhteistyön lisääminen. Tämä kävi ilmi, kun Haaga-Helia ammattikorkeakoulu selvitti ammattikeittiön nykytilaa ja tulevaisuutta laajalla alan ammattilaisille suunnatulla kyselytutkimuksella maalis-huhtikuussa 2017. Kyselyyn vastasi 663 a...
AMK-maisteri – Työelämän moniosaaja -kirjan julkaisu 03.05.2017, klo 11.55
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 27.04.2017
Paikka: Arcada ammattikorkeakoulu, Lilla Auditoriet, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Helsinki
Julkaistavissa heti
AMK-MAISTERI – TYÖELÄMÄN MONIOSAAJA -KIRJA HAASTAA KORKEAKOULUKENTTÄÄ
Maisteritutkinnon on perinteisesti ajateltu kuuluvan yliopistojen toimenkuvaan. Sen rinnalla ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tuonut vahvan sidoksen työelämään, koulutuksen rakentuessa teoreettisen tietoperusta...
Ruokamatkailutuotteiden omaleimaisuus perustuu raaka-aineiden innovatiiviseen hyödyntämiseen
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 27.04.2017
Suomen ruokamatkailun omintakeisissa ruokamatkailutuotteissa
korostuu raaka-aineiden ja luonnon antimien innovatiivinen
hyödyntäminen. Tällaisia Cool and Creative -tuotteita on kuitenkin
pääasiassa Helsingissä. Tuotteiden kansainvälistä näkyvyyttä täytyy
parantaa ja ruoan brändimielikuvaa kirkastaa Suomen ruokamatkailun
aseman vahvistamiseksi.
Tuotteissa on vielä kehitettävää kansainvälis...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu