Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Haaga-Helian Porvoon kampuksen joukkue Suomen mestariksi RESTO2018-kisoissa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 26.03.2018
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoon kampuksen joukkue Urban Borgå selvisi ylivoimaiseksi voittajaksi restonomiopiskelijoiden kansallisessa RESTO2018-tietotaitokilpailussa perjantaina 22.3. Helsingissä. Porvoon kampuksen voitokkaaseen tiimiin kuuluivat Anna Katariina Luoma, Hanna Schroderus, Kimmel Levonen ja Asser Pulska. He toivat ensimmäistä kertaa Haaga-Helialle Suomen mestaruuden tässä mat...
Haaga-Helian opiskelijoiden kolme ainutlaatuista pop up -ravintolaa avaavat ovensa Musiikkitalolla
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 09.11.2017
Haaga-Helian kolmannen vuoden restonomi-opiskelijat ovat laittaneet pystyyn kolme upeaa pop up –ravintolaa Helsingin Musiikkitalolle.
Pop up –ravintolat avaavat ovensa kutsuvieraille maanantaina 13.11. klo 9 Power Breakfast –tapahtumassa. Tapahtumassa kutsuvierailla on mahdollisuus kierrellä ja tutustua eri pop up -ravintoloihin maistellen samalla pieniä maistiaisia ravintoloiden tuotteista.
Haa...
Maailmalla herätty Suomeen - ruokamatkailustrategian jalkautus koottu julkaisuksi
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 27.09.2017
Suomen ensimmäinen Ruokamatkailustrategia 2015-2020 laadittiin laajapohjaisessa yhteistyössä. Mukana olivat Visit Finland (Finpro), maa- ja metsätalousministeriö, useat muut tahot ja ennen kaikkea tietysti yrittäjät.Strategian valmistuttua sitä on jalkautettu aktiivisesti eri puolilla Suomea järjestetyissä ruokamatkailun työpajoissa (13). Samalla ruokamatkailun kehittämiseen on saatu arvokasta pal...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu