Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet

Gastro Helsinki 2014 esittelee messujen parhaisiin valittun Matchart-viininvalintasovelluksen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.03.2014

Gastro Helsinki 2014 (http://www.messukeskus.com/Sites1/Gastro/Sivut/default.aspx) on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattitapahtuma, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 19. – 21.3.2014.”Gastron parhaat” http://www.messukeskus.com/Sites1/Gastro/Sivut/News.aspx?url=/UutisetTiedotteet/EkologisuusjataloudellisuusGastronparhaidenvaltteina.aspx esittelee messujen kävijöi...

Koulutus Ruoka ja elintarvikkeet

Ravintola Pyysaaren historiikki valmistunut - ”Palma de Pyy” - veneilevän duunarin keidas

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.03.2014

Helsingin Työväen Pursiseuran kerhoravintolan, Ravintola Pyysaaren historiikki on valmistunut.  ”Palma de Pyy - veneilevän duunarin keidas”  on ensimmäinen ravintolan historiasta kertova kooste ja se kattaa toiminnan vaiheet perustamisesta tähän päivään saakka.Ravintola Pyysaari, lempinimeltään Palma de Pyy, sai anniskeluoikeudet olympiakesänä 1952. Siitä lähtien ravintola on toiminut pursiseuran ...

Ruoka ja elintarvikkeet

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008

Tilaa tiedotteet

Kuvat

Kuvat

Ei tiedostoja

Twitter

  • @HAAGAHELIAamk
  • 11.11.2019 14:36
    "Pakohuone on tehokas tapa oppia, siinä joutuu todella soveltamaan opittuja asioita. Se on myös mukavaa vaihtelua koneen näytön tuijottelulle.” @kryhma'n kanssa kehitetty pakohuone tarjoaa uuden tavan oppia taloushallintoa. #hhpakohuone #kreahh #haagahelia https://t.co/gcqGDU92vw
  • 11.11.2019 14:17
    RT @TeemuKokko1: #3AMK - toimijat pohtimassa uusia kujeita vuodelle 2020. Paljon on tapahtunut, mm. #ristiinopiskelu #hankkeet #oppimispolu…