Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Gastro Helsinki 2014 esittelee messujen parhaisiin valittun Matchart-viininvalintasovelluksen
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 14.03.2014
Gastro Helsinki 2014 (http://www.messukeskus.com/Sites1/Gastro/Sivut/default.aspx) on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattitapahtuma, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 19. – 21.3.2014.”Gastron parhaat” http://www.messukeskus.com/Sites1/Gastro/Sivut/News.aspx?url=/UutisetTiedotteet/EkologisuusjataloudellisuusGastronparhaidenvaltteina.aspx esittelee messujen kävijöi...
Ravintola Pyysaaren historiikki valmistunut - ”Palma de Pyy” - veneilevän duunarin keidas
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 11.03.2014
Helsingin Työväen Pursiseuran kerhoravintolan, Ravintola Pyysaaren historiikki on valmistunut. ”Palma de Pyy - veneilevän duunarin keidas” on ensimmäinen ravintolan historiasta kertova kooste ja se kattaa toiminnan vaiheet perustamisesta tähän päivään saakka.Ravintola Pyysaari, lempinimeltään Palma de Pyy, sai anniskeluoikeudet olympiakesänä 1952. Siitä lähtien ravintola on toiminut pursiseuran ...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu