Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Ravintolayhtiö Restamax ja alan johtava korkeakoulu HAAGA-HELIA yhteistyöhön – Uusi koulutusväylä aukeaa ravintola-ammattilaisille
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 24.09.2014
Ravintolayhtiö Restamax ja Suomen suurin hotelli-, ravintola- ja matkailualan kouluttaja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu käynnistävät yhdessä ravintola-alan koulutusväylän, Restamax Akatemian.
Restamax Akatemia tarjoaa ravintolayhtiön henkilöstölle mahdollisuuden edetä uralla, päivittää osaamista ja kehittää ammattitaitoa. Koulutus pohjautuu restonomin ammattikorkeakoulututkinnon sisältöihin. Koul...
Kesäherkkujen takana on tuhat tarinaa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 26.06.2014
Kesäaikaan miltei jokaisessa grillissä tirisee makkara, mutta kuka tietää, milloin makkara tuli Suomeen ja miten sen valmistus ja maku ovat vuosisatojen aikana muuttuneet? Entä millaisia merkityksiä liittyy hääkakun leikkaamiseen? Erilaiset ruokatrendit seuraavat toistaan, mutta ruokakulttuurista ei Suomessa juuri puhuta.Ruokakulttuurin laajuus ja syvyys tulevat näkyviksi Lautasta laajemmalta -jul...
Suomalainen ruokamatkailu tarvitsee tekijöitä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 05.05.2014
Suomalainen ruoka kiinnostaa matkailijoita. Asiakkaita viehättävät ruoan puhtaus, paikallisuus ja siihen liittyvät tarinat, mutta aina sitä ei ole helppo löytää.Suomalaisessa ruokamatkailussa on paljon potentiaalia, mutta paljon vielä tekemistä, kertoo tuore tutkimus. Raikasta otetta kaivataan etenkin tuotteiden rakentamiseen. Taustalle tarvitaan syvää ymmärrystä asiakkaista ja yhdessä tekemistä.T...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu