Tiedotteet Ruoka ja elintarvikkeet
Ruokaa saunaelämyksen tueksi
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 02.12.2015
Jotta saunaelämyksestä tulee unohtumaton, se vaatii tuekseen maistuvaa ruokaa. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija on kehittänyt Suomen ruokamatkailua suunnittelemalla saunaruokatuotteita.
Haaga-Helian opiskelija Marilla Happonen on tehnyt opinnäytetyön saunaruokatuotteista. Työssä esitellään kolme saunaruokakokonaisuutta, jotka on suunniteltu saunaelämyksiä ja -palveluita tarjovien yrity...
Haaga-Helia ja keittiömestari Pekka Terävän Food Camp Finland Oy aloittavat yhteistyön
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 01.12.2015
Food Camp Finland Oy on keittiömestari, Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävän ja kumppaneiden uusi yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää suomalaista ruokailukulttuuria. Food Camp Finlandin toiminta lanseerataan tammikuussa 2016. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on tärkeä osa yhtiön toimintaa.Pekka Terävä on saavuttanut menestystä useissa kansainvälissä kokkikilpailuissa ja hänet on valittu vuoden kokik...
Haaga-Helia kutsuu viettämään ravintolapäivää
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 17.11.2015
21. marraskuuta 2015 järjestetään Porvoo Campuksen ravintolapäivä. Ravintolapäivä-konsepti sai alkunsa Suomessa vuonna 2011, kun kolme miestä päätti järjestää päivän, jolloin kuka tahansa voisi avata ravintolan yleisölle. Ravintolapäivä antaa loistavan tilaisuuden nauttia ruoasta suuren joukon ympäröimänä. Samalla vältetään myös byrokratia, jota uusi ravintoloitsija yleensä kohtaisi.
Ravintolapäi...
Tilaa tiedotteet
- @HAAGAHELIAamk
-
06.12.2019 21:05
RT @sofiakasari: Upeaa nähdä suuri määrä journalisteja linnassa! Joukossa @HAAGAHELIAamk journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjä… -
06.12.2019 11:00
Haaga-Helia toivottaa kaikille rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 #itsenäisyyspäivä #suomi102 https://t.co/aGWqu8bmuu