Tiedotteet Matkailu

Majatalosta majataloon retket valittu Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 04.06.2015

Hungry for Finland –ruokamatkailukilpailun arviointiryhmä on valinnut Nurmeksessa ja Valtimolla toimivien neljän yrityksen yhteistyössä toteuttaman Majatalosta majataloon retket Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi. Palkinnot jakoi elinkeinoministeri Olli Rehn. Kilpailuun osallistui 77 kovatasoista ehdokasta.
- Tuotteessa ovat vahvasti mukana paikallisuus ja ympäristöystävällisyys. Ruoka on m...

Koulutus Matkailu Ruoka ja elintarvikkeet

Matkailuyritykset tähtäävät menestykseen yhteisellä laatutyöllä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 29.05.2015

Matkailualan yritykset kehittäisivät laatua mieluiten yhdessä. Ne haluavat rakentaa yhtenäisen matkailukohteen, jotta voivat luottaa yhteistyökumppaneiden laatuun ja asiakkaat voivat olla tyytyväisiä.Yritysten tahto selvisi Haaga-Perhon, Visit Finlandin ja Haaga-Helian tekemässä tutkimuksessa, jota varten haastateltiin 44 yritystä.”Laadun kehittämisen vetäjäksi yritykset haluavat alueellisen koord...

Koulutus Matkailu

Vieraanvaraisuusala muuttuu, palvelu pitää pintansa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 10.03.2015

Teknologiset ratkaisut ja mobiilipalvelut eivät ole uhka vieraanvaraisuusalalla työskenteleville, päinvastoin. Palveluosaaminen ja sujuvat prosessit ovat alan tulevaisuuden kulmakiviä myös jatkossa. Mitä enemmän elämä kietoutuu tekniikan ympärille, sitä enemmän kaipaamme sosiaalista kontaktia palvelutilanteessa.
Haaga-Helian uusi julkaisu ”Näkökulmia vieraanvaraisuusalan tulevaisuuteen ja johtami...

Koulutus Matkailu