Tiedotteet Matkailu

Suomalainen ruokamatkailu tarvitsee tekijöitä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 05.05.2014

Suomalainen ruoka kiinnostaa matkailijoita. Asiakkaita viehättävät ruoan puhtaus, paikallisuus ja siihen liittyvät tarinat, mutta aina sitä ei ole helppo löytää.Suomalaisessa ruokamatkailussa on paljon potentiaalia, mutta paljon vielä tekemistä, kertoo tuore tutkimus. Raikasta otetta kaivataan etenkin tuotteiden rakentamiseen. Taustalle tarvitaan syvää ymmärrystä asiakkaista ja yhdessä tekemistä.T...

Koulutus Matkailu Ruoka ja elintarvikkeet

Hiljaisuus matkailutuotteeksi – voiko hiljaisuuttaa tuotteistaa?

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 24.04.2014

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulussa on selvitetty hiljaisuuden eri määritelmiä ja mahdollisuuksia hiljaisuuden tuotteistamiseen. Voiko abstraktin aiheen, kuten hiljaisuuden todella hyödyntää matkailuvalttina? Mitä hiljaisuus oikeastaan on?Hiljaisuudella on yhtä monta määritelmää kuin on kokijoitakin. Ehkä itsestään selvyytenäkin pidetty hiljaisuus ei olekaan niin yksiselitteistä kuin oletetaan. Peri...

Matkailu

Matkailuopiskelijoiden konferenssi tuo Porvooseen kansainvälistä tunnelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 22.04.2014

Kansainvälinen matkailun opiskelijoiden konferenssi (International Tourism Students Conference) järjestetään tänä vuonna 29. kerran HAAGA-HELIAn Porvoo campuksella 23.-26. huhtikuuta 2014. Tänä vuonna konferenssin aiheena on “Ainutlaatuisten matkailuelämysten luominen palvelumuotoilun keinoin”. Konferenssin tavoitteena on verkostoituminen, kokemusten jakaminen ja opiskelijoiden tutkimustaitojen ed...

Koulutus Matkailu

Yhteyshenkilöt

Teemu Kokko
Teemu Kokko
rehtori, toimitusjohtaja
050 555 1131
Ari Nevalainen
Ari Nevalainen
viestintäpäällikkö
040 4887 008

Tilaa tiedotteet

Kuvat

Kuvat

Ei tiedostoja

Twitter

  • @HAAGAHELIAamk
  • 16.09.2019 20:30
    @HRajalahti @BelindaGerdt @seskelinen Hurjasti onnea 🤩
  • 16.09.2019 20:29
    RT @LGronroos: Thank you @jcgrosell for giving us an insight into tourism development in Lapland! It was a very good start for our #experie…